ADXstudio - fullintegrert portalløsning til Microsoft Dynamics CRM

Som du kanskje har fått med deg, har Microsoft kjøpt opp ADXstudio. Vi har kjent til løsningen i mange år og har opp gjennom årene testet den flere ganger uten å ha funnet den god nok, men WOW nå har det skjedd store ting!

adxstudioUndertegnede har jobbet med CMS løsninger i mange år og stiller svært høye krav til fleksibilitet og funksjonalitet. I utgangspunktet kan det virke krevende og lite brukervennlig å implementere et helt CMS inn i Microsoft Dynamics CRM, men dette har ADXstudio løst svært elegant.

Alt lagres i Microsoft Dynamics CRM

Det er ingen ekstern database - alle dataene ligger i Microsoft Dynamics CRM og alt implementeres som en CRM-solution hvor alle dataene ligger i CRM databasen, presentert for brukeren via CRM skjemaer og listevisninger som vi kjenner fra Microsoft Dynamics CRM. Ved at alle dataene ligger i CRM, drar vi synergier på tvers av øvrige CRM data, hvilke gjør at det blir svært enkelt å eksponere data på tvers av CRM og web. I tillegg vil man kunne dra nytte av velkjent CRM funksjonalitet som f.eks workflows som trigger og varsler på hendelser på web.

Selv om alt kan vedlikeholdes og administreres fra CRM, trenger f.eks webredaktøren ikke å forholde seg til CRM - webredaktøren trenger faktisk ikke en CRM bruker i det hele tatt. Alt, og da mener jeg alt, kan endres med inline editorer rett i browseren. Inline editering begynner å bli en standard for CMS-løsninger i 2016, men jeg har til gode å se det så gjennomført som i ADXstudio. Alt fra innholdssider, blogger, menyer, innholdsblokker, ledetekster osv kan inline editeres av innloggede brukere fra nettleseren.

Er man innlogget kan man dra musepekeren over elementer og redigere direkte i nettleseren. Enklere og mer elegant tror jeg ikke det er mulig å løse denne oppgaven?

Full designfrihet og rigget med html5, css3 og bootstrap3

ADXstudio har full designfrihet og kommer "ut av boksen" med et svært godt rammeverk basert på bootstrap og html5/css3 som etter hvert har blitt en foretrukket bransjestandard. I tillegg er hele løsningen basert på ASP.net og støtter også MVC. Dette gjør at man har 100% designfrihet uten noen begrensninger som man ofte opplever i enkelte CMS løsninger.

Hele Skill.no, inkludert denne bloggen du nå leser på, er implementert på ADXstudio og Microsoft Dynamics CRM Online.

Moduler

I neste bloggartikkel vil jeg beskrive de mange standardmodulene og muligheten for å utvikle egne moduler.

 

 

Kommentarer
  • Ser veldig bra ut - er absolutt interessert i en presentasjon av dette sammen med vår markedsavdeling.

Legg igjen en kommentar