Nyheter i Office 365: "Tap", QuickStarter, PowerPoint Designer, Excel Kart

Microsoft lanserer en rekke viktige oppdateringer til sine Office-programmer på Microsoft Ignite konferansen som holdes denne uken i Atlanta. Inkludert i oppdateringene er kart diagramtyper i Excel, en intelligent embeddet funksjon for Word og Outlook kalt "Tap", sammen med en ny PowerPoint Designer og QuickStarter verktøy for forbedring av presentasjoner.

 

De nye oppdateringene er bygget på å utnytte mulighetene i kunstig intelligens (AI - artificial intelligence), og gir en vanlige brukere hjelp til å lage visuelt tiltalende innhold, som tidligere bare var mulig for en designer. Videre innhold, som tidligere kunne ha tatt uker å fullføre kan nå produseres i løpet av minutter.

 

Tap i Word og Outlook:

En ny funksjon i Word og Outlook som heter "TAP" gjør det enklere å finne og legge inn elementer fra andre Office-dokumenter i en Outlook-melding eller Word-dokument.

Med «Tap» menyknappen vil brukerne få opp en rute med resultatene som er drevet av Microsoft Graph. Disse resultatene er fra dokumenter, regneark og presentasjoner som ofte brukes av deg eller dine medarbeidere. Med et enkelt klikk kan elementer som bilder, PowerPoint bilder, tabeller, grafikk eller diagrammer raskt bli innebygd i et dokument. Brukerne vil da slippe å forlate det dokumentet eller mailen de jobber i.

Tap er tilgjengelig i dag i Word og Outlook for Office 365 Enterprise E3 og E5 abonnenter i First Release.

Microsoft sier at de ønsker å bringe funksjonen til PowerPoint og andre applikasjoner etter hvert.

https://www.youtube.com/watch?v=cf2ZTQ9Iu2E

 

PowerPoint Designer and QuickStarter

QuickStarter i PowerPoint og Sway er et nytt verktøy for å gi brukerne en god oppstart og for å enkelt utvikle sine presentasjoner. Ved hjelp av Bing søkeresultater og Bing Knowledge Graph, vil QuickStarter gi et forslag til disposisjon for et emne, inkludert anbefalinger om oppsett på punkter, innhold og bilder.

Forbedringer i PowerPoint Designer lover også nye måter å gjøre presentasjoner lekre, med foreslåtte profesjonell design for en rekke tekst- og lysbilde typer.

QuickStarter er tilgjengelig i dag for alle kunder i Sway. QuickStarter for PowerPoint kommer senere i år.

https://www.youtube.com/watch?v=k9o1qSa0usM

 

Excel Kart:

Mange Excel regneark inneholder geografiske data, men å visualisere denne dataen har krevd bruk av eksterne verktøy. Med en ny kart diagramtype i Excel, kan brukerne nå lage visualiseringer på nasjonalt, stat, fylke eller postnummer nivå direkte i Excel.

Kart diagrammer er drevet av Bing Maps. Microsoft hadde tidligere en kartfunksjon, men den ble la de ned i 2014.

Kart kommer innen utgangen av 2016 i Excel for Office 365 abonnenter.

Legg igjen en kommentar