Sarpedia

Sarpedia

Innovativt samarbeid i kommunen Sarpsborg Kommune i Østfold har 4100 ansatte og rundt 54.000 innbyggere. I en brukerundersøkelse utført i 2011, fik ...Les mer »

Business Intelligence i Europris AS

Business Intelligence i Europris AS

Europris AS er en lavpris mixed-retailer med 214 butikker over hele landet, som i 2012 omsatte for ca. 5 mrd. kroner. Både hovedkontor og engros-/sentrallager ...Les mer »

Gyldendal

Gyldendal

«Jobb smartere!» Gyldendal Norsk Forlag AS er et kultur- og kunnskapsforlag som byr lesere på litterære kvaliteter, opplevelser og kunnskap ...Les mer »

Infotjenester

Infotjenester

Utvikler seg i takt med markedet Infotjenester har i mer enn 25 år levert faglig og juridisk kompetanse til norsk arbeidsliv innenfor områdene perso ...Les mer »

Peterson Packaging

Peterson Packaging

Peterson er Norges største produsent av papir og papp til emballasje. De har oppgradert til Windows® 7 for å gi de ansatte raskere og mindre komplisert fjern ...Les mer »

Moss Kommune

Moss Kommune

Moss Kommune i Østfold var den første kommunen i landet som banet vei ut i skyen. Fakta Kunden: Moss Kommune Brukere: ca. 2300 Tidsrom: 2011-201 ...Les mer »

Gresvig

Gresvig

Gresvig har som mål å være den ledende aktøren med de mest attraktive kjedekonseptene og den mest effektive vareflyten. Selskapet har tilbudt mennesker oppl ...Les mer »

Securitas

Securitas

Securitas er totalleverandør av vakt- og sikkerhetstjenester. Dette innebærer også leveranse av teknikk innenfor alarm, adgangskontroll og ITV. Vår Securita ...Les mer »

Orkla

Orkla

Orkla er Nordens ledende merkevareselskap. Orkla har i dag virksomhet innen merkevarer, aluminiumsløsninger og finansielle investeringer. Selskapets strategisk ...Les mer »

RBUP Øst og Sør

RBUP Øst og Sør

Francisco Ramos er IT-sjef i Regionsenteret for barn og unges psykiske helse. De utvikler og driver utdanning, forskning, fagutvikling og informasjonsvirksomhet ...Les mer »