Card image cap

Norges ledende Microsoft konsulenthus, Aimbot, signerer Communicate Norge AS.

Pressemelding | Publisert 26.11.2021

Onsdag 24. november signerte Credo Partners en avtale med Communicate Norge AS som nå vil bli en del av selskapets nye investeringsplattform innen IT service, Aimbot. Med signeringen, tar Skill og Aimbot et betydelig steg i retning av å bli Norges ledende uavhengige Microsoft konsulenthus som nå består av selskapene Communicate, Skill, AITC, Pilaro og eSeven.

Summen av selskapene representerer Norges største uavhengige Microsoft partner med ekspertise på utvikling, implementering og vedlikehold av kritiske IT-løsninger herunder fysisk- og skybasert infrastruktur, kritiske forretningsapplikasjoner som ERP, CRM og MS 365, data- og integrasjonsplattformer så vel som datamodellering og analyse.

Aggregert omsetter selskapene for i underkant av NOK 500 millioner med sine 300 ansatte ved kontorer i Oslo, Sarpsborg, Halden, Asker, Stavanger, Sandnes og Bergen.

Oppkjøpet av Communicate kompletterer plattformen

Som det siste tilskuddet til plattformen kompletterer Communicate de øvrige selskapene med ekspertise på integrasjon og utvikling, digitale tjenesteplattformer og rådgivning knyttet til strategi, digitalisering og arkitektur. Gjennom samarbeid med de øvrige selskapene vil Communicate kunne tilby en bredere tjenesteportefølje til sin stabile kundebase som inkluderer noen av Norges største virksomheter.

Med signeringen av Communicate, tar Skill og Aimbot et betydelig steg i retning av å bli Norges ledende uavhengige Microsoft konsulenthus! Tjenestetilbudet til eksisterende og nye kunder vil med dette utøkes, gjennom styrket ekspertise på integrasjon og digitale tjenesteplattformer. Summen av ekspertkompetansene som selskapene besitter, dekker hele Microsofts produktportefølje og gjør gruppen til en totalleverandør av Microsoftteknologi, som gir en sterkere leveransekraft enn selskapene har individuelt. Samtidig skal dagens lokale forankringer, fokus på nærhet til kunder og selskapenes unike kulturer beholdes og videreutvikles. Vi ønsker Communicate velkommen inn i gruppen og gleder oss til en svært spennende reise!

Kai Atle Rød, CEO i Skill AS

- Det å bli en del av dette samarbeidet og få være med å bygge opp en helhetlig plattform med leveransekapasitet på tvers av Microsoft porteføljen er utrolig spennende! Communicate har bygget opp en sterk markedsposisjon over 25 år innenfor integrasjon og digital tjenesteplattform, og sammen med de andre selskapene åpner det seg enorme muligheter som vi ikke kunne ha tatt alene. Nå er det bare å brette opp ermene, og starte den utrolig spennende reisen!

Espen Stensund, CEO i Communicate Norge AS

Om samarbeidet og fremtiden

Med Communicate er vi nå over 300 ansatte som sammen står klare for å hjelpe eksisterende og nye kunder med å utvikle sin forretning ved hjelp av programvare fra Microsoft. Vi er svært glade for at Communicate valgte oss og vi gleder oss over å ha fått enda flere høyt kompetente og motiverte medarbeidere med på laget. Sammen skal vi skape Norges største og beste uavhengige Microsoft-kompetansehus.

Odd Nymark, CEO i Aimbot AS

- Vi etablerte Aimbot-prosjektet i juni 2021 gjennom oppkjøpene av Pilaro og eSeven, og satt et mål om å bruke 3 år på å tilegne oss kompetansen vi behøvet for å kunne tilby IT-tjenester med en holistisk tilnærming basert på Microsoft teknologi til store SMBer og enterprise kunder i Norge. Etter oppkjøpene av Skill og AITC i oktober og nå Communicate kan vi kalle oss totalleverandør etter 6 måneder i drift, som betyr at vi har kjøpt oss mer tid til å videreutvikle gruppen til den ledende norske neste-generasjons IT service aktøren selskapene fortjener å være. Vi er svært entusiastiske over å få Communicate med på laget. Selskapet besitter unik kompetanse bygget over 25 år og vi har fått et svært godt inntrykk av de ansatte vi har møtt gjennom prosessen og gleder oss til å starte samarbeidet.

Gudmund Killi, Styreleder i Aimbot AS og Managing Partner i Credo Partners AS

Om Communicate Norge

Communicate Norge AS er et norsk IT-selskap som ble grunnlagt i 1996. Selskapet driver konsulentvirksomhet og leverer tjenester innen strategi, rådgivning og utvikling. Communicate utvikler også egne produkter og har en forvaltningsavdeling. Vi jobber primært med digitale tjenesteplattformer, integrasjon og nærliggende teknologier. Selskapet har avdelinger i Oslo, Halden og Stavanger.

Har du spørsmål om denne pressemeldingen?

Espen Stensund, CEO Communicate Norge AS, mobil: 930 50 396, e-post: espen.stensund@communicate.no

Ta kontakt
Man and woman with a computer

Vi er tilgjengelig for en prat!

Har du spørsmål eller ønsker du å ta en prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Da må du mer enn gjerne ta kontakt med oss

Kontakt oss