En titt inn i fremtiden med Microsoft Hololens?

Du har sikkert hørt om Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality? Augmented Reality (AR) har gjort sin inntreden for full fart denne sommeren med Pokemon GO som de fleste har fått et forhold til enten de vil eller ei! I samme periode har vi i Skill hatt en Microsoft Hololens, og det er imponerende hva som er mulig.

Vi har hørt om teknologien lenge og 3D og virtual reality så vi allerede på 90-tallet, uten at det tok helt av. For mer enn ett år siden så jeg demo Microsofts Hololens på en Microsoftkonferanse.  Det så imponerende ut, om enn litt uvirkelig og kanskje mer som et leketøy. Det var vanskelig å se for seg hvordan dette egentlig oppleves.

I begynnelsen av august kom endelig pakken som inneholdt Hololens. Etter ca 15 minutter var den i drift. Hololens kjører Windows 10, så kjente menyer gjorde det lett å få den på nett og koblet opp i skyen. Moroa kunne begynne.

Microsoft kaller teknologien for Mixed Reality, og det henspeiler på muligheten til å sette virtuelle objekter inn i den virkelige verden. Man er jo litt skeptisk til dette, men så fort brillene er stilt inn, så får virkeligheten en ny dimensjon. 

Det er imponerende hva brillen får til, og hvordan det kjennes som dette er i den virkelige verden. 

Skill har nå hatt Microsoft Hololens en drøy måned. Vi har prøvd den ut og vist den frem til mange, og vi har mange idéer til hvordan vi kan lage en forretningsløsning som utnytter denne fantastiske teknologien! Vi ønsker oss allikevel flere forslag! Har du en god idé som du har lyst til å realisere? Kontakt oss, så tar vi et møte og diskuterer muligheter!

Legg igjen en kommentar