Hva er Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 er Microsofts nyeste lansering som kombinerer løsninger for Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Managment (CRM) og Business Intelligence (BI) i én og samme skyløsning.

 

 

Microsoft har lykkes med dette før. Kontorstøtteapplikasjonene i Office-pakken ble til Office 365 og nå kommer forretningsstøtteapplikasjonene etter og blir til Dynamics 365.
Kombinasjonen Office 365 og Dynamics 365 gir enda flere virksomheter muligheten til å flytte alle sine systemer og funksjoner ut i skyen og bli det vi kaller for et AllCloud- company med de fordeler og kostnadsbesparelse dette medfører.

Mange spør oss om hvordan Microsoft Dynamics 365 vil påvirke eksisterende CRM Online -plattform og/eller om Dynamics 365 vil bli tilgjengelig OnPremise. Til det er svaret nei, Dynamics 365 er en ren skyløsning.

Våre konsulenter og rådgiver har satt seg grundig inn i Dynamics 365 – book gjerne et møte med oss for å diskutere hvordan dere skal forholde dere til den nye plattformen.


I kommende bloggartikler vil vi fokusere på følgende fordeler med Dynamics 365:

  • Online Provisjonering – rask etablering og skalerbar til dine behov
  • Mer fleksibel lisensiering – rollebasert lisensmodell – betal bare for det dine ansatte bruker av funksjonalitet
  • Synergiene Dynamics 365 gir på tvers av applikasjoner. Bli kjent med Microsoft Flow
  • Appmodellen i Dynamics 365
  • Ny funksjonalitet og nye muligheter i Dynamics 365
  • Dynamics 365 for Marketing, Business Edition

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar