Søvnløs i Seattle – Inntrykk fra MVP Summit 2016

Ettersom jeg akkurat er tilbake fra min første MVP Summit, ønsket jeg å benytte muligheten til å oppsummere noen av de inntrykkene og erfaringene jeg hadde. En viktig merknad dog, den første regelen for MVP Summit, er å ikke snakke om MVP Summit! Grunnen til dette er at generelt alt som blir delt med oss MVPer fra Microsoft er under NDA. Allikevel, det er noe generell informasjon som kan deles, som viser viktigheten denne Summit’en ikke bare har for MVPene, men også for Microsoft og Produktgruppene, felleskapet av IT proer, og til slutt kunder og sluttbrukere selv.

Som tittelen av denne bloggen henviser til, en full natts søvn kan være vanskelig å oppnå. Både fordi mange MVPer kommer langveisfra, jeg selv måtte jobbe med et jetlag og en 9 timers tidsforskjell til Norge, men også fordi felleskapet av MVPer i offisielle og uoffisielle sosiale samlinger på kveldene raskt ser timene fly av gårde.

Hva er MVP Summit?

MVP Summit holdes en gang i året på Microsoft Campus i Redmond, like utenfor Seattle, Washington. Alle aktive MVPer fra hele verden er invitert, og mange deltar. Under Summit’en har MVPene økter med produktgruppene, der diskusjoner og tilbakemeldinger er sentrale, så vel som vi ser frem til hva som kan eller vil komme i fremtiden av funksjonalitet og forbedringer. Der er her hvor NDA avtalen er viktig. I tillegg til øktene er det en del nettverking og relasjonsbygging med andre MVPer og medlemmer og ledere av produktgruppene.

De fleste MVPene bor på utvalgte hoteller i Bellevue utenfor Seattle, ikke langt fra Redmond, med Hyatt Regency som sosial hub, og vi blir transportert hver dag til og fra Redmond og Microsoft Campus.

 

Mine inntrykk av MVP Summit

Siden dette var min første MVP Summit, hadde jeg 3 ting jeg så frem til:

1.     Møte andre MVPer og likesinnede

2.     Møte produktgruppene

3.     NDA innholdet!

 

Og jeg kan trygt si at det leverte på alle 3 ting! Gjennom årene har jeg møtt og blitt introdusert til mange andre MVPer i felleskapet, men her hadde jeg muligheten til førstehånds se og møte mange av ledestjernene i miljøet jeg har lest blogginnlegg fra eller fulgt på sosiale medier som Twitter. Alltid hyggelig å se og møte rockestjernene i fellesskapet :)

Det var også veldig hyggelig å møte av produktgruppene og samarbeide med dem i sesjoner, det er alltid nyttig med et navn og et ansikt, og de er genuint interessert i tilbakemeldinger fra våre egne meninger og våre kundeopplevelser.

Mye informasjon, veikart, funksjoner, private forhåndsvisninger og mer var delt, som selvfølgelig er under streng NDA. Så dette må du vente på, du trenger ikke å spørre, men vente tålmodig på spennende ting som kommer. En generell følelse er at Microsoft er mer åpen og engasjerende enn noensinne, og at de beste tidene ennå ligger foran oss!

Så med det jeg vil konkludere denne korte blogg posten, og selv om jeg ikke kan dele flere detaljer så kan forsikre at Microsoft og MVPer samarbeider til fordel for kunder og sluttbrukere. Det har vært en stor opplevelse å delta på min første MVP Summit, og forhåpentligvis vil jeg være tilbake neste år!

Legg igjen en kommentar