Invitasjonsprosessen i Power Apps Portals

Ulrikke Akerbæk holdt foredrag under Scottish Summit 2021 om invitasjonsprosessen i Power Apps Portals. Her kan du se opptaket og lese mer om invitajsonsprosessen.


Scottish Summit er et gratis-arrangement drevet på frivillig basis av community rundt Power Platform. Det er Iain Connolly og Mark Christie som står bak arrangementet, som startet med magre 400 deltagere i 2019 i et forsøk på å bevise at det er mulig å lage et event folk vil reise til i Skottland. Scottish Summit 2020 vil stå i historiebøkene som det siste - beste - in-person arrangementet i 2020 hvor verden gikk i lockdown bare dager etter at arrangementet var over. Jeg var selv til stede som deltager, og den stemningen og samholdet jeg fikk oppleve der var noe helt spesielt. Les mer om det i min bloggartikkel fra reisen og foredragene jeg fikk med meg her: Scottish summit 2020 - Ulrikke Akerbæk (akerbak.com).

2020 har for meg markert starten på en reise som foredragsholder og aktiv #PowerAddict i Power Platform Community. Da jeg satt i salen under Scottish Summit 2021 observerte jeg foredragsholderne vel så mye som faget de snakket om. Jeg bestemte meg for at når tiden kom skulle jeg sende inn søknad om å være foredragsholder på neste års arrangement. Det skulle vise seg å bli et virituelt arrangement med plass til å utvide både publikumsbasen og foredragsbasen - og jeg fikk plass i det gode selskap. Som én av 300 speakere fikk jeg æren av å presentere virituelt til et aktivt og interessert publikum. Opptaket kan du se her: 

Alle bloggpostene som nevnes i presentasjonen finner du på min blogg under targgen “Scottish Summit 2021”: https://ulrikke.akerbak.com/tag/scottishsummit2021
 

Publiser en kommentar