Skill kåret til finalist i to kategorier under Microsoft partnerpriser 2021

Skill er stolte av å ha blitt annerkjent som finalist i årets Microsoft Partnerpriser i de to kategoriene Digitalization Partner for SMB Partner og Dynamics 365 Customer Engagement Partner 2021.

Selskapet ble hedret blant et globalt felt av de beste Microsoft-partnerne for å ha demonstrert fremragende innovasjon og implementering av kundeløsninger basert på Microsoft-teknologi.


 

For Skill er det mye ære i å bli anerkjent for vårt arbeid og vi er stolte av erkjennelsen vi mottar fra Microsoft gjennom å ha levert innovative og unike løsninger for kunden, ved å utnytte hele Microsofts portefølje. Disse prisene er en konsekvens av partnersamarbeidet med Microsoft, som sørger for at vi leverer varig verdi til våre kunder. Vi gleder oss til å bygge videre på denne suksessen i 2022. 

                              Lars Yngvar Tømmerholt, CXO Skill AS


Microsoft Local Norway Partner of the Year Awards anerkjenner hele landets Microsoft-partnere som har utviklet og levert fremragende Microsoft-baserte løsninger i løpet av det siste året. Prisene ble klassifisert i forskjellige kategorier, med utmerkelser valgt fra et sett med innsendte nominasjoner.

Skill gratulerer alle vinnere og finalister!
Publiser en kommentar