`

Vi søker nå etter flere prosjektledere som har evne til å lede våre dyktige konsulenter i større og smidige prosjektleveranser.

Skill jobber med å skape varig forretningsverdi gjennom teknologi for våre kunder. En viktig del av dette er å lede og styre prosjektene våre på en slik måte at gevinstene faktisk skjer.

Prosjektledelse og endringsledelse er to viktige komponenter og disipliner i våre prosjekter for å sikre kvalitet og suksess for både prosjektet og kunden.

Du er en god prosjektleder som evner å bygge og motivere effektive team, og er en fremoverlent team-spiller som evner å lede prosjektdeltakerne slik at Skill leverer prosjekter til avtalt tid, kostnad, kvalitet – og verdi! Du evner å være sentral i den daglige ledelsen av andre kollegaer i prosjektene, og du må like å bidra til å videreutvikle prosjektdeltakerne gjennom aktiv ledelse innenfor de ledelsesprinsipper og verdier som Skill har. Du har teknisk forståelse og gjerne IT-utdanning, og du vil ha solide erfaring som prosjektleder. Du er strukturert og metodisk i din tilnærming, og har interesse for forbedring og utvikling. Du tar aktivt ansvar og løser utfordringer. Hvis du har erfaring fra smidig prosjektmetodikk er det en fordel.

Vi tilbyr plass i et av landets beste It-selskaper med et svært godt arbeidsmiljø. Du vil få en kompetanseutvikling og et fokus som vil løfte deg som prosjektleder. Vi har naturligvis konkurransedyktige betingelser, gode pensjon- og forsikringsordninger. Du har 6 uker ferie hos oss, og stor fleksibilitet ift arbeidstid og arbeidssted

Vi håper at du ønsker:

  • Dyktige kollegaer med høy faglig kompetanse, som har det gøy på jobb.
  • Fokus på kompetanseheving og egenutvikling.
  • Stor frihet og mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag.
  • Flotte lokaler midt i sentrum, med kanskje byens fineste utsikt.
  • En ekstra ferieuke Gode pensjons - og forsikringsordninger.
  • Svært gode kantinefasiliteter Treningsstudio på arbeidsplassen

Har du lyst til å bli en del av Skill-teamet?

Ta kontakt med HR-rådgiver Stine Nordhus på stine.nordhus@skill.no (telefon: 416 71 370) eller søk denne stillingen direkte via søknadsfunksjonen - husk å merk søknaden din med den aktuelle stillingen.

Husk at selv om denne stillingen ikke var akkurat det du kunne tenke deg, så har vi alltid bruk for dyktige mennesker innen teknologien vi leverer. Så ta gjerne kontakt dersom du vil ha en vurdering om din kompetanse kunne passe hos oss. Skill aksepterer ikke søknader fra rekrutteringsselskaper vi ikke har avtale med, og tar således ikke ansvar for CV/søknader som sendes oss uoppfordret.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vil du høre mer eller søke denne stillingen?