Visninger:

Yammer sender meldinger for å varsle deg om ny aktivitet i aktuelle diskusjoner, enten via e-post, eller, hvis du bruker Yammer på den mobile enheten, gjennom push-varslinger. Yammer sender varsler for mange typer aktiviteten som standard i nettverket. Hvis du vil unngå overbelastningen deg selv, velger du hvilke meldingene du ønsker å motta. Klikk på linken under som tar deg videre til Microsoft sin hjelpeside

Aktivere eller deaktivere varsler om Yammer-e-post og telefon.