GARANTERER AT DERE JOBBER MER EFFEKTIVTDigital Suksess er beste praksis på de smarteste Microsoft-løsningene samlet i én og samme tjeneste. Vår suksessplattform sikrer en implementering der man henter ut det beste fra teknologi, får menneskene til å bruke den riktig, og utløser konkrete forretningsgevinster.

MED DIGITAL SUKSESS FÅR DU:

  • Innføring av Microsoft 365 etter beste praksis
  • Mer produktive og fornøyde kolleger
  • Varig positiv endring

Tjenesten er for for virksomheter:

  • Virksomheter med 100-3000 ansatte
  • Virksomheter som ikke har råd til å ta feil valg
  • Virksomheter som forstår at mennesker er viktigst når endringer skal gjøres

FAST PRIS FOR ALLE


Tjenesten er primært utviklet for virksomheter med mellom 100 og 3000 ansatte, og har en fast pris på 990 000 kroner. Det garanterer virksomheten en plattform der ansatte jobber mer effektiv og produktivt, enklere rutiner og prosesser i IT-avdelingen, den beste sikkerheten på markedet, og ansatte som får forutsetningen til å betjene seg selv med- og utvikle smarte og nyskapende tjenester.

Varig positiv endring

Sammen med kunden, setter vi opp innstillinger som sørger for å opprettholde optimalisert drift over tid. Resultatet er et sett med regler som gir virksomheten full kontroll over sikkerhet, og at nye oppsett blir riktig hver gang.

Garantert fornøyd

Alt dette leveres med en tilfredshetshetsgaranti. Det betyr at om dere ikke er fornøyd med leveransen så får dere en del av investeringen tilbake.

Innføring av Microsoft 365

Vi har en gjennomprøvd metode for hvordan Microsoft 365 innføres i mellomstore bedrifter på tvers av bransjer. Vi sørger for at ansatte får kunnskapen til å bruke løsningene på en mest mulig effektiv måte.

Mer produktive og fornøyde kolleger

Vi hjelper bedriften å tilpasse samhandling og dokumentbehandling så den styrker prosessene virksomheten er avhengig av. Arbeidsoppgaver løses raskere, smartere og gevinstene blir større.

Jeg er overbevist om at det var smart å investere i hjelp med denne implementeringen. Jeg føler vi har fått god valuta for pengene. Det føles bra å være så fornøyd med å bruke penger når man ser at man kjøper kvalitet.

- Sølvi Slåtten, prosjektleder i ROR-IKT


Les hvordan den store organisasjonen ROR-IKT fikk Digital Suksess her

Moderne konkurransefortrinn

Digital Suksess baserer seg på beste praksis fra store implementeringer. Teknologi-pakken består av Microsoft Office 365, Windows 10 og applikasjonsplattformen Microsoft Power Platform. Kombinasjonen gir de mest moderne arbeidsverktøyene på markedet. Tilhørende tjenester sikrer at ansatte får kunnskapen til å bruke løsningene på riktig måte, og ferdighetene til selv å enkelt skape tjenester som forenkler og forbedrer arbeidsoppgavene.

Byggeklossene for bedre arbeidsformer

Skill er en av Norges fremste kompetanseleverandører på hvordan jobbe smartest med Microsoft. Vi sikrer en implementering der man oppnår tre fordeler på en gang ved å hente ut det beste fra teknologien, hvordan mennesker bruker den, og som igjen utløser konkrete forretningsgevinster.
Vi har moduler som fungerer som smarte byggeklosser som skreddersyr prosesser slik at arbeidsoppgaver løses enda raskere og bedre.

Digital Suksess er særlig interessant for virksomheter som ikke har lykkes godt nok med den første implementeringen av Office 365. De som har gått seg vill konkluderer nær alltid at de tok for lett på overgangen til nye arbeidsformer.

- Kai Atle Rød, daglig leder i Skill AS

Topp sikkerhet og compliance

Microsofts norske datasentre kjører både Azure og Microsoft 365-leveranser. Vi kan sette opp din virksomhets miljø på servere på norsk jord, og overholde skjerpede krav til sikkerhet og databeskyttelse. Skill har i tillegg utviklet et sett med tjenester som går utenpå den beste sikkerheten som er integrert i Microsoft 365-plattformen. Skills sikkerhetsarkitektur er bedre enn anbefalte krav fra Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS), og personvernforordningen (GDPR). Dermed kan de ansatte jobbe trygt og effektivt, uansett hvor og når.

Relevante SkillStories