TJENESTEN SOM GARANTERER AT DERE JOBBER MER EFFEKTIVTVirksomhetens evne til effektivt å løse oppgaver i fremtiden er knyttet til arbeidsformer. Ansattes tilfredshet med arbeidsverktøyene er en forutsetning for å skape bedre kundeopplevelser, og det er nødvendig å tilby moderne løsninger for å være en foretrukket arbeidsgiver.

 

Produktive konkurransefortrinn

Med Digital Suksess er beste praksis på de smarteste Microsoft-løsningene samlet i én og samme tjeneste. Den gir de beste forutsetningene for å gjøre arbeidsform til et konkurransefortrinn.

Digital Suksess baserer seg på beste praksis fra store implementeringer. Teknologi-pakken består av Microsoft Office 365, Windows 10 og applikasjonsplattformen Microsoft Power Platform. Kombinasjonen gir de mest moderne arbeidsverktøyene på markedet. Tilhørende tjenester sikrer at ansatte får kunnskapen til å bruke løsningene på riktig måte, og ferdighetene til selv å enkelt skape tjenester som forenkler og forbedrer arbeidsoppgavene.

Hvis virksomheten følger våre råd og retningslinjer, men feiler, er det vi som har levert en dårlig tjeneste. Derfor tilbyr vi en tilfredshetsgaranti.

- Kai Atle Rød, daglig leder i Skill AS

Jeg er overbevist om at det var smart å investere i hjelp med denne implementeringen. Jeg føler vi har fått god valuta for pengene. Det føles bra å være så fornøyd med å bruke penger når man ser at man kjøper kvalitet.

- Sølvi Slåtten, prosjektleder i ROR-IKT


Les her om hvordan ROR IKT fikk Digital Suksess

TILFREDSHETSGARANTI PÅ MICROSOFT 365

Fordi de fleste virksomheter ikke har tid eller råd til å feile med innføringen av digitale arbeidsformer utsteder vi en tilfredshetsgaranti på tjenesten «Digital Suksess». Det innebærer at dersom prosjektevalueringen viser et resultat under definerte mål, vil konsulentene levere tiltak og bistand som retter opp i dette.

Lenke til vilkår for tilfredshetsgaranti

BYGGEKLOSSENE FOR BEDRE ARBEIDSFORMER

Skill er en av Norges fremste kompetanseleverandører på hvordan jobbe smartest med Microsoft. Vår suksessplattform sikrer en implementering der man oppnår tre fordeler på en gang ved å hente ut det beste fra teknologien, hvordan mennesker bruker den, og som igjen utløser konkrete forretningsgevinster.

Deretter har vi forskjellige moduler som fungerer som smarte byggeklosser som skreddersys for at prosesser og arbeidsoppgaver løses enda raskere og bedre. På toppen av dette kan virksomheten velge verdipakker som sikrer videreutvikling av løsningen og bistand når det er behov.

Vi erfarer ofte at Digital Suksess er interessant for virksomheter som ikke har lykkes godt nok med den første implementeringen av Office 365. De som har gått seg vill konkluderer nær alltid at de tok for lett på overgangen til nye arbeidsformer.

- Kai Atle Rød, daglig leder i Skill AS

KAN LEVERES FRA NORSKE DATASENTER

Microsoft har åpnet norske datasentre som kjører både Azure og Microsoft 365-leveranser. Dermed kan vi sette opp din virksomhets miljø på servere på norsk jord, og overholde skjerpede krav til sikkerhet og databeskyttelse. Skill har i tillegg utviklet et sett med tjenester som går utenpå den beste sikkerheten som er integrert i Microsoft 365-plattformen. Skills sikkerhetsarkitektur er bedre enn anbefalte krav fra Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS), og personvernforordningen (GDPR). Dermed kan de ansatte jobbe trygt og effektivt, uansett tid og sted.

FAST PRIS FOR ALLE


Tjenesten er primært utviklet for virksomheter med mellom 100 og 3000 ansatte, og har en fast pris på 990 000 kroner. Det garanterer virksomheten en plattform der ansatte jobber mer effektiv og produktivt, enklere rutiner og prosesser i IT-avdelingen, den beste sikkerheten på markedet, og ansatte som får forutsetningen til å betjene seg selv med- og utvikle smarte og nyskapende tjenester. Innholdet i tjenesten er:Innholdet i tjenesten:


 • Office 365

  Organisatorisk innføring av Office 365

 • Gevinstrealisering

  Rådgivende tjenester for å identifisere gevinster og planlegge arbeidet for hvordan disse skal realiseres

 • Digitalt kompass

  Implementering av et digital kompass

 • Brukeradopsjon

  Tjenestene som sikrer de ansatte god opplæring og nye ferdigheter

 • Sikkerhet

  Sikkerhet og samsvar med regler og retningslinjer (compliance)

 • Power Platform

  Etablering av Microsoft Power Platform

 • Prosesskartlegging og utvikling

  Kartlegge, prioritere og utvikleBook gratis demo

Fyll ut skjemaet for å få en demonstrasjon av hvordan Digital Suksess kan hjelpe deres virksomhet å bli mer effektiv og få mer fornøyde kunder. Vi kontakter deg kort tid etter at du har registrert deg. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende å booke en demonstrasjon.

Les mer...