Kundeopplevelser/ Dynamics 365

Engasjer i verdensklasse - Lykkes du med dette vinner du!

Årets Microsoftpartner 2017/2018!

Vi er utrolig stolte av å ha blitt kåret til årets Microsoftpartner! Dette er en lagseier vi har jobbet hardt for og som betyr mye for hele Skill. I tillegg til Årets Partner, fikk vi pris for Årets Office 365 partner, Årets Dynamics CRM Online Partner og Årets P-Seller.

Alt dreier seg om de gode kundeopplevelsene

Vi erfarer at en god kundeopplevelse er noe som ligger øverst på de fleste virksomheters prioriteringsliste, og det er selskapene som lykkes med dette i det digitale landskapet som vil stå igjen som vinnere. Ny teknologi og mulighetene som ligger i den, endring av forbrukerbehov og effektiv bruk av kundedata er viktige elementer for å sikre at strategien på dette området er så kraftig som mulig i et konkurranseutsatt og stadig mer digitalt landskap.

Vi vet også at nøkkelen til suksess til syvende og sist handler om hvordan organisasjonen klarer å adoptere den nye måten å jobbe på.

SkillStories Kontakt oss

Microsoft Dynamics 365

Plattformen er en skalerbar, intelligent og fremtidsrettet forretningsløsning. Du kan være trygg på at dere har en plattform dere kan lene dere på når dere nå skal digitalisere kundereisen og kundeopplevelsen, men også når dere skal videreutvikle den prosessen over tid. Du kan kombinere data og relasjoner, implementere intelligens i beslutningsprosessen og øke hastigheten på omstruktureringen av virksomheten.

 

Image Description
Dynamics 365

Salg

Selg smartere, få resultater raskere og øk salgstallene med intelligente løsninger.

Hvorfor velge Skill?

For å kunne levere innovative løsninger som gir varig forretningsverdig er vi opptatt av å forstå deres virksomhet, hvilke utfordringer dere har, og hva dere ønsker å oppnå. Med dette på plass, og et godt bilde av hvilke endringer som vil kreves av organisasjonen, vil vi kunne rådgi dere på de valgene dere står ovenfor. Når den nye løsningen er levert følger vi dere opp i henhold til avtalt plan for forvaltning og realisering av definerte gevinster.

Kontakt oss eller Les mer om SkillX

Relevante SkillStories