Vi erfarer at det er salgsorganisasjoner som tar salg og salgsprosess på alvor som klarer å skape de beste kundeopplevelsene, og gjennom dette oppnår de beste resultatene. I tillegg til en fungerende organisasjon med den rette kulturen, de rette holdningene, og tilstrekkelig kompetanse er vi nødt til å møte kjøpere i dag, og i fremtiden, på deres vilkår med en innovativ, intelligent, og skalerbar forretningsløsning.

Dagens kjøpere har tilgang på et hav av informasjon og salgsorganisasjoner må ta dette innover seg. Vi må bygge relasjoner smartere og i mye større grad enn før og vi må engasjere de i de kanalene hvor våre kunder til enhver tid befinner seg.

Vil du høre mer? Send e-post til hei@skill.no, ring oss på telefon 48 30 40 10 eller bruk vårt kontaktskjema.

Microsoft Dynamics 365 for Salg

Dynamics 365 for Salg har gått fra å være et tradisjonelt CRM salgstøtteverktøy, til å bli en intelligent forretningsløsning som legger til rette for at salgsorganisasjoner kan jobbe smartere for å vinne flere salgsmuligheter, og selge mer. Dynamics 365 har med dette etablert seg som en trygg og fremtidsrettet plattform for selskaper med ambisjon om å være ledende på salg og salgsoppfølging.

Image Description
Image Description

Jobb smartere og få resultater raskere

Gi selgerne kunnskapen de trenger for å skape personlige relasjoner og forutse kundenes behov slik at de oppleves som proaktive i stedet for reaktive. Hjelp selgerne med relevante anbefalinger igjennom salgsprosessen slik at de kan fokusere på å skape den gode kundeopplevelsen og lande den neste avtalen.

Bygg relasjoner og gjør deg selv relevant

Utstyr selgerne med kraften som ligger i kombinasjonen av LinkedIn og Microsoft Dynamics 365 for sales. Dette vil gjøre de i stand til å identifisere potensielle kunder, skape relasjoner, og bygge sin egen og virksomhetens merkevare på en innovativ og fremtidsrettet måte.

Image Description
Image Description

Ta beslutninger basert på fakta

I en hektisk hverdag med økende krav til resultater er det helt avgjørende at selgere og ledelsen i selskapet har den innsikten de trenger for å ta de strategisk riktige valgene. Med Dynamics 365 for Sales får du en fleksibel og innovativ plattform som gjør det mulig å strukturere disse viktige dataene.