Samhandling/Office 365

Utnytt kraften i Office 365 ved å kombinere dine unike behov + vår beste praksis

Årets Microsoftpartner 2017/2018!

Vi er utrolig stolte av å ha blitt kåret til årets Microsoftpartner! Dette er en lagseier vi har jobbet hardt for og som betyr mye for hele Skill. I tillegg til Årets Partner, fikk vi pris for Årets Office 365 partner, Årets Dynamics CRM Online Partner og Årets P-Seller.

God samhandling handler ikke om teknologi

Aldri har mulighetene med teknologi vært større, og dette ser vi også med verdens mest brukte skytjeneste Office 365. Samtidig er vår evne til å ta til oss kunnskap konstant. Det gjelder å innføre løsninger på en måte som stimulerer både produktivitet og samhandling. Det handler mindre om teknologi (den er bra nok), men mer om mennesker.

SkillStories Kontakt oss

Hvorfor velge Skill?

For å kunne levere innovative løsninger som gir varig forretningsverdig er vi opptatt av å forstå deres virksomhet, hvilke utfordringer dere har, og hva dere ønsker å oppnå. Med dette på plass, og et godt bilde av hvilke endringer som vil kreves av organisasjonen, vil vi kunne rådgi dere på de valgene dere står ovenfor. Når den nye løsningen er levert følger vi dere opp i henhold til avtalt plan for forvaltning og realisering av definerte gevinster.

Kontakt oss eller Les mer om SkillX

Relevante SkillStories