Card image cap

Et selskap i skjæringspunktet mellom teknologi,
forretningsprosesser og mennesker.

Skill er et IT – konsulentselskap med over 100 konsulenter fordelt på 2 lokasjoner, i Sarpsborg og Oslo. Vi leverer forretningskritiske løsninger og innfører disse på en måte som sikrer at man får ut de gevinstene som investeringen i teknologiske løsninger skal gi. Våre ansatte er anerkjent for sin høye kompetanse på Microsoft-teknologien og en anvendelse etter beste praksis.

Skill leverer teknologi basert på Microsoft sin brede teknologiportefølje - med fokus på å skape produktive og effektive arbeidsprosesser, engasjerte kundereiser, innsikts- og dataplattformer, samt en moderne og sikker infrastruktur som skalerer.

Skill er opptatt av å jobbe tett med våre kunder og gjøre de til ”fans”. I dette legger vi stort engasjement hvor vi søker å være ambisiøse med teknologien. Men først og fremst handler det om tillit, og at vi sammen jobber for å lykkes i prosjektet.

En betrodd teknologipartner som definerer beste praksis og leverer varig forretningsverdi.

De beste folka

Mennesket er i sentrum for alt vi gjør - som ansatte, kunder eller brukere. Skill legger til rette for at de beste folka finner de mest spennende oppgavene og inspirerende fagmiljøene hos oss. Vårt mål er at de beste ønsker å være hos oss og velger å bidra hos oss.

Alltid leverer verdi

Vårt mål er å realisere forretningsmessige gevinster for våre kunder. Det er bare slik vi kan rettferdiggjøre vår eksistens. Vi skal levere verdi sikrere og hurtigere enn andre. Vår metode, våre konsepter og vår kompetanse sikrer at det skjer.

Kø i døra

Vi skal gjøre kunder til fans! Det skal være noe ekstra positivt med å jobbe med og i Skill. Vi bygger relasjoner og kompetanse der vi er. Ved å alltid sette kunden først sikrer vi vår investering i fremtiden.

Man and woman with a computer

Inkludering og mangfold

I Skill utforsker vi hele tiden nye veier og nye muligheter, og jobber derfor med mangfold, gjennom at nye og ulike perspektiver og ideer utvikler oss raskest – og best. For å lykkes med dette er det avgjørende at vi møter mennesker med likeverd og rettferdighet uavhengig av kjønn, etnisitet, tro og livssyn, alder eller handicap.

Vi er sikre på dette vil skape et bedre og inkluderende arbeidsmiljø og bedre resultater for våre kunder og for Skill.

Great place to work

Skill er stolte av å ha blitt annerkjent som en av Norges beste arbeidsplasser under kåringen ”Great Place to Work”!

Les mer om kåringen
Man and woman with a computer

Skill er Microsoft Gold Partner. Det betyr at vi har høy kompetanse på Microsoft-teknologi og leverer løsninger som skreddersys dine behov.

Les mer om oss i Skill

Et bredt spekter av kunder

Man and woman with a computer

«Skill ønsker å hjelpe oss til å lykkes og følger opp hvordan det faktisk går og at vi når de målene som er avtalt for prosjektet.»

Sverre Ravn Andreassen,
Regnskap Norge

Les hvordan vi løste oppdraget
Man and woman with a computer

Regnskap Norge

Man and woman with a computer

Norsk Luftambulanse

Man and woman with a computer

Innovasjon Norge

Man and woman with a computer

Selvaag Bolig

Man and woman with a computer

Mer Musikk

Vil du jobbe hos oss?

Man and woman with a computer

Hire for attitude
- train for skill

I Skill får du jobbe sammen med landets fremste fagfolk i et miljø vi tror du vil finne deg til rette i enten du selv har masse erfaring eller er nyutdannet og lærevillig.

Les hva vi kan tilby deg

Vi er tilgjengelig for en prat!

Har du spørsmål eller ønsker du å ta en prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?
Da må du mer enn gjerne ta kontakt med oss!

Kontakt oss