Bli med på webinar: De viktigste nyhetene i Power Platform

Det er sluppet spennende nyheter i Microsoft Power Platform. Bli med på webinar der våre eksperter kaster lys på sine favoritter.


 

Microsoft Power Platform støtter brukere og virksomheter med å gjøre datadrevne avgjørelser. Plattformen består av fire hovedprodukter: Power BI, Power Apps, Power Automate og Power Virtual Agents. De største gevinstene knyttes til automatisering av forretningsprosesser og innsikt i- og visualisering av data. Verktøyene kan brukes på tvers av alle Microsofts systemer som Dynamics, Microsoft Office 365 og på tjenester i Azure, og på tredjeparts programvare som Salesforce.

To ganger i året slippes nye funksjoner i plattformen, og fra 8. oktober kommer mange nye godbiter rundt AI og automatisering. Funksjonene vil bli klare i perioden mellom nå, og mars neste år.

3. NOVEMBER ARRANGERER VI ET KORT WEBINAR MED DE VIKTIGSTE NYHETENE

LES MER OG MELD DEG PÅ HER.

Automatisering av viktige forretningsprosesser

Ofte er det en forskjell mellom hva man leser vil komme i en slik lansering, og hva som faktisk viser seg å skape størst verdi. Vi gleder oss til å få testet mer, og presentere det til våre kunder og andre som er interessert, sier Nora Rustan i Skill.

 

Hun arrangerer webinaret sammen med kollegaene Beate Sommer og Brage Rønning Tukkensæter. De gjennomgår hva Power Platform inneholder, og fremhever følgende funksjoner som det knyttes forventninger til:

  • - Power Apps Portals kommer med en ny editor som er enklere og mer brukervennlig, med flere «drag and drop» funksjoner. Det vil også bli mulig å utvikle applikasjoner rett i Microsoft Teams.

  • - Power Virtual Agents legges til som en komponent i Power Apps portals Studio, og det vil komme støtte for kodekomponenter som er utviklet i Power Apps rammeverket.

  • - Power Automate oppgraderes med skybaserte AI Builder og connector-baserte funksjoner i automatisert arbeidsflyt. Den nye versjonen vil gi brukerne en måte å automatisere i alt fra Office-applikasjoner til gamle terminalserver-applikasjoner gjennom UI Flows.

  • - Nye smarte dataintegrasjonsmuligheter for flere hundre ulike forretningssystem.

  • - Flere nyheter lansert på Microsoft Ignite som gir en proffere måte å utvikle på i Power Apps som gir en mer DevOps-arbeidsmetode, der flere oppgaver er automatisert og samarbeidet mellom utvikling og drift blir enklere og mer smidig.

  • - Power BI kommer med nye funksjoner som gjør det enda enklere for brukerne å skape og dele innhold, på en mer elegant måte på alle typer skjermer. I tillegg kommer bedre rutiner for å klassifisere og beskytte sensitivt innhold.

  • - Governance og styrket administrasjon i plattformen er det nesten knyttet størst forventninger til. Det er lovet nye funksjoner som kan brukes på tvers av Power Apps, Power Automate og Common Data Service for å få mye bedre kontroll på bruken av Power Platform i virksomheten.

I tillegg er det verdt å merke seg det såkalte United Interface Transition, der alle som ikke har oppgradert ennå, automatisk flyttes til nytt grensesnitt i Power Platform. Dette kan komme som en overraskelse for noen.