Hvordan lykkes med Microsoft Teams:

Lær av de som har hatt digital suksess

Vårt webinar 26. november kl. 9 deler beste praksis fra de som har lykkes med overgangen til nye arbeidsformer. I tillegg byr vi på fersk forskning fra Norge.

Over hele Norge endres arbeidsformer i raskt tempo, og arbeidstagere lærer seg å jobbe sammen på nye måter. Pandemien har fungert som steroider på denne utviklingen, og svært mange bedrifter har kommet raskt opp og stå på nye digitale arbeidsformer.


Fellesnevneren for de som har suksess er særlig disse tre faktorene:

  • De har forstått at innføringen ikke handler om teknologi
  • De har investert rikelig i opplæring
  • De har etablert en veldig tydelig governance

Suksessgaranti

Skill er en av Norges fremste Microsoft-partnere med et ekspertmiljø på over 100 hoder. Erfaringer over mange år med løsninger som gir mer fornøyde kunder, og fornøyde ansatte, har ført til at selskapet er først i verden til å gi en suksessgaranti på digitale arbeidsformer.

Webinaret 26. november baserer seg på Skill sine erfaringer rundt beste praksis fra store implementeringer. Det blir stort fokus på hva virksomheter kan gjøre for å sikre at ansatte får kunnskapen til å bruke løsningene på riktig måte, og ferdighetene til selv å skape arbeidsformene som gir bedre arbeidsdager.

Webinaret er derfor særlig godt egnet for de som skal planlegge og gjennomføre en utrulling, eller for de som har innsett at det gikk kanskje litt for raskt i sving første gangen.

Seansen varer en time, og inneholder:

  • Erfaringene fra et forskningsprosjekt på Norges Handelshøyskole
  • Oppskriften som ble brukt hos en av Norges mest kjente butikk-kjeder, presentert av selskapets IT-direktør
  • Konkrete tips og råd fra noen av Norges dyktigste på Microsoft Teams

Alle foredragsholdere har lang fartstid med IT-strategi og endringsledelse.