Se opptak av webinar:

Vi presenterer de viktigste nyhetene i Power Platform

To ganger i året slippes nye funksjoner i plattformen. De første oppdateringene kom allerede 8. oktober rundt AI og automatisering. Funksjonene vil bli klare i perioden mellom nå, og mars neste år. Våre eksperter gir deg en guidet tour rundt de viktigste nyhetene og hva de vil bety for deg og din virksomhet.

Microsoft Power Platform støtter brukere og virksomheter med å gjøre datadrevne avgjørelser. Plattformen består av fire hovedprodukter: Power BI, Power Apps, Power Automate og Power Virtual Agents. De største gevinstene knyttes til automatisering av forretningsprosesser og innsikt i- og visualisering av data. Verktøyene kan brukes på tvers av alle Microsofts systemer som Dynamics, Microsoft Office 365 og på tjenester i Azure, og på tredjeparts programvare som Salesforce.

I vårt webinar går våre eksperter, Ulrikke Akerbæk og Brage Rønning Tukkensæter, deg igjennom de viktigste nyhetene i Power Platform steg for steg. Selv om webinaret er åpent for alle, er det de med en viss teknisk innsikt i Power Platform som vil ha størst glede av innholdet.

Webinaret kan du se her:

Ønsker du å se igjennom presentasjon kan du laste ned den her

Vi tilbyr kostnadsfrie workshops rundt Power Platform. De spenner fra det overordnede, eller gå dypt ned i de ulike funksjonene. Det kan tilpasses et teknisk publikum, eller om dere ønsker å inkludere ledergruppen.

Ta kontakt så blir vi enig om hva som passer best for din virksomhet