Card image cap

En betrodd teknologipartner som definerer beste praksis og leverer varig forretningsverdi!

Skill er spesialisert på tjenester innen CRM, samhandling og sikkerhet.
Gjennom bruk av kjent Microsoft-teknologi hjelper vi våre kunder med å skape bedre løsninger for både ansatte og kunder!
 

Ta kontakt for en prat

CRM

Skap førsteklasses kundeopplevelser

Med et felles CRM-system som Microsoft Dynamics 365 vil man sømløst sørge for en unik kundeopplevelse i alle ledd ved å fjerne siloer og forene avdelingene.

Les mer

Samhandling

Digital samhandling fungerer best når alle er der

Som Norges fremste kompetanseleverandører på Microsoft 365, sikrer vi en implementering der man oppnår tre fordeler på en gang!

Les mer

Sikkerhet

Beskytt bedriftens verdier mot dataangrep

Digital trygghet gir strategisk og operativ bistand som sikrer at ansatte, verdier og infrastruktur er beskyttet mot det til enhver tid gjeldende trusselbilde.
 

Les mer

Vi hjelper deg å løse små og store utfordringer

Moderne datarom

Vi sikrer at virksomheten din har de mulighetene teknologien kan gi, på en sikker og kostnadseffektiv måte.

Moderne plattform

Vi finner dataene, strukturerer de og skaper innsikten dere trenger basert på blant annet Azure tjenester, SQL og Power BI.

Riktige lisenser

Få bedre utnyttelse av IT-budsjettet og mindre hodebry ved å bruke Skills lisenseksperter..

Digital kontroll

Et definert løp for forvaltning for kunder som ønsker bistand til å ivareta og videreutvikle sine løsninger.

Våre metoder

Card image cap

Gevinstrealisering

Slik sikrer SkillX din gevinstrealisering

Redd for at ny teknologi ikke blir brukt? Suksess i Skill sine prosjekter er ikke alene tuftet på å levere på «tid, kost og kvalitet», SkillX er vår metode som sikrer avtalte gevinster.

Ta kontakt
Card image cap

Brukeradopsjon

Hva er viktigst ved innkjøp av ny teknologi?

Anvendt teknologi er det som sikrer gevinstrealisering. En brukeradopsjonsprosess består av flere faser, og alt handler om mestring. Det er når brukerne tar i bruk og adopterer nye systemer og løsninger med et smil vi vet at vi har lykkes

Ta kontakt

Ønsker du en gratis rådgivningstime?

Lurer du på hva vi kan bidra med? Nå kan du få en rådgivningstime – helt gratis. Fyll ut din e-post og vi tar kontakt med deg.

Man and woman with a computer

Våre Kundehistorier

Card image cap

Kundesenteret i Bane Nor går på skinner med Dynamics 365!

Bane NOR har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av det nasjonale jernbanenettet, samt trafikkstyring, forvaltning og utvikling av jernbaneeiendommer. Da kundesenteret i Bane Nor ble opprettet i 2010 jobbet bedriften i et eldre system, som de mente var tungt å bruke, og som ikke var tilpasset deres behov på en god nok måte. Det ble på et tidspunkt fattet, og avsatt ressurser for å investere i en bedre løsning, og Bane Nor gikk ut på anbud

Les mer Ta kontakt
Card image cap

Uloba bevarer historiene de skaper ved hjelp av Dynamics 365

Uloba – Independent Living Norge arbeider for å gjøre funksjonshemmede stolte, sterke og synlige, inkludert og likestilt som aktive bidragsytere i samfunnet. Gjennom å tilby borgerstyrt personlig assistanse (BPA) som et frigjøringsverktøy for funksjonshemmede med et assistansebehov, kan funksjonshemmede leve frie og selvstendige liv. BPA er en ordning hvor funksjonshemmede personer selv rekrutterer sine egne assistenter og er arbeidsledere for dem. Som funksjonshemmet tar og har du styringen over eget liv, i forhold til hvem som assisterer deg, hva du trenger assistanse til, når du trenger den og hvor.

Les mer Ta kontakt

Aktuelt

Man and woman with a computer

Ønsker du å ta en prat om hva vi kan bistå med?

Ønsker du et bedre salgsystem, lisenskontroll eller CRM? La oss ta en prat om utfordringene dine. Fyll ut din e-post og vi tar kontakt.

Ta kontakt
Card image cap

Samhandling, Brukeradopsjon, Gevinstrealisering

Hva er egentlig verdien av god samhandling?

Les mer

Vi er tilgjengelig for en prat!

Har du spørsmål eller ønsker du å ta en prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Da må du mer enn gjerne ta kontakt med oss

Kontakt oss